Skip to main content

Handvat Zone of Genius

Downloaden
Download is available until [expire_date]
  • Versie
  • Downloaden 617
  • Bestandsgrootte 130.03 KB
  • Aantal bestanden 1
  • Datum plaatsing december 14, 2021
  • Laatst geüpdatet december 14, 2021

Handvat Zone of Genius

In “The Big Leap” introduceert Gay Hendricks de zone of genius. In dit gebied vallen dingen die je doet in je leven of in je werk, waarin jouw talenten, vaardigheden en jouw energiebronnen samen vallen. Het zijn de dingen die je in een flow brengen en die de meeste toegevoegde waarde opleveren voor een team of voor een klant. Met andere woorden, taken die je bevlogenheid vergroten en bijdragen aan een positief leven. Jammer, want in dit gebied zit jouw volledige potentieel. In dit gebied zit jouw volledige potentieel.

De taken in de zone of genius zijn interessant om te onderzoeken. Wat hebben zij onderling gemeenschappelijk? Is het de taak op zich, of de omgeving waarin deze taken kunt doen of misschien de manier waarop jij deze taken kunt doen? De meeste mensen richten zich in het leven op de zone of excellence of de andere gebieden, door allerlei zelf opgelegde barrières. Dit zijn de valse overtuigingen die zich kunnen ontwikkelen als een upper limit problem. Dit is een blokkade die meer langdurig leven of werken in de zone of genius in de weg staat.

';

Wat roept deze blog bij jou op?

Wij raken niet uitgesproken over organisatieverandering, wendbare organisaties en talentontwikkeling en praten natuurlijk graag met je door.

Kijk eens bij ons aanbod voor wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen of neem vrijblijvend contact met ons op.

Ons aanbod Neem contact op

Leave a Reply